If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо не ми е ясен поста ти. Без правила ли трябва да се кара или как?
Кефа на свободните двубои можеш да си направиш.
Колегата предполагам имаше предвид , че той се пуска срещу 1 и пада и е до там отпада от състезанието , обаче следващата гонка друг , ще отпадне където би било интересно те 2мата да направят гонка , защото са 1 калибар да кажем. Като цяло предполагам има предвид , да се пуснеш по 1 път с всяка кола от класа и чак тогава да се видят времената кой с най-добре и той да е 1ви после 2ри и 3ти , така ще направиш макс гонки , все пак си дал 20 лева, защото като поискаш да направш 2-3 сверки с други коли още 20 лева трябва да оставиш
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Колегата предполагам имаше предвид , че той се пуска срещу 1 и пада и е до там отпада от състезанието , обаче следващата гонка друг , ще отпадне където би било интересно те 2мата да направят гонка , защото са 1 калибар да кажем. Като цяло предполагам има предвид , да се пуснеш по 1 път с всяка кола от класа и чак тогава да се видят времената кой с най-добре и той да е 1ви после 2ри и 3ти , така ще направиш макс гонки , все пак си дал 20 лева, защото като поискаш да направш 2-3 сверки с други коли още 20 лева трябва да оставиш
Тука не е шампионската лига все пак. Ако има 30 тина коли колкото мисля че ще има, ако го карат секи с секи, ще откараме една седмица, да не кажа че половината ще родат
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Това е за клас С,да не забравяме и семисликовете отпред....
тука те оборих Парадата не е семи слик , Адван неовата и А048 са семи слик
тука има ( според рекламите ) имало силика в гумата но не я прави семи слик в никакъв случай
за тва другия клас се класирам идеално само седалките са проблем , дали се броят за олекотяване , ако е така да свалям на брата седалките и да ги монтирам на мене
иначе и в горния клас пак ще се бягаме ,ама с тез 4Х4 немаме много конкуренция
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Нещо не ми е ясен поста ти. Без правила ли трябва да се кара или как?
Кефа на свободните двубои можеш да си направиш.
Ми все едно Трак дея да се кара като Италианско преследване......... И като отпаднеш......... няма повече гонки за теб..........
Нареждам се аз с теб и правим гонка........
След нас Пенчо и Иванчо.........
След тях Митко и Веско..........и т.н.
На 202-ра как се гоните?
По класове ли?
След като заплатя 25лв. ми се струва редно да мога да се дърпам през целия ден.........
Нареждаме се на опашка по двама и се дърпаме когато ни дойде реда, както се кара на Калояново например........
Защо да плащам 25лв. за един старт.............
И после да чакам да стане 16:00ч. за да може евентуално да се пусна с някой.........
По тая логика мога да си гледам цял ден и накрая да платя 10лв. и да се пусна 6-пъти ако случайно не завали или нещо се обърка.............
Според теб кое е по-добре за публиката, да се пускат 15-20коли или постоянно да гледат различни стартове............
Кво ме интересува бензин ли си, дизел ли си, с турбо без турбо........... щом даваме близки времена що да не се пуснем...........
Надявам се да съм разбран правилно..........
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Ми все едно Трак дея да се кара като Италианско преследване......... И като отпаднеш......... няма повече гонки за теб..........
На 202-ра как се гоните?
По класове ли?
След като заплатя 25лв. ми се струва редно да мога да се дърпам през целия ден.........
Нареждаме се на опашка по двама и се дърпаме когато ни дойде реда, както се кара на Калояново например........
И после да чакам да стане 16:00ч. за да може евентуално да се пусна с някой.........
По тая логика мога да си гледам цял ден и накрая да платя 10лв. и да се пусна 6-пъти ако случайно не завали или нещо се обърка.............
Според теб кое е по-добре за публиката, да се пускат 15-20коли или постоянно да гледат различни стартове............
Кво ме интересува бензин ли си, дизел ли си, с турбо без турбо........... щом даваме близки времена що да не се пуснем...........
спокойно ще е като миналия път , в началото ще има доста свободни докато направят апаратурата
Volvo S80 2.0 T5 180hp
На 202-ра как се гоните?
По класове ли?
Разбирам те абсолютно, но няма как да стане по твоя начин според мен. Скачаш си сутринта правиш си няколко за времена пускания, после си изчакваш класа мисля че в B и C никъде не пише без печки и после с които искаш си се пускаш. Повечето класове са създадени с цел да бъдат оценени атмосверки, JTD та и турбо бегачки, за да няма после сърдити...... аз съм с атмосверка или той е дизел ма е еди кво си.
Разбирам те абсолютно, но няма как да стане по твоя начин според мен. Скачаш си сутринта правиш си няколко за времена пускания, после си изчакваш класа мисля че в B и C никъде не пише без печки и после с които искаш си се пускаш. Повечето класове са създадени с цел да бъдат оценени атмосверки, JTD та и турбо бегачки, за да няма после сърдити...... аз съм с атмосверка или той е дизел ма е еди кво си.
Аааа нас не ни искат в отделните класове, изхвърлени сме в клас дизел
Няма да цитирам, че ме мързи но ще отговарям както се сещам.
-Няма никакъв проблем състезанието в два класа
- Орлине, в кой клас искаш да караш Рунтото? Може без задни седалки, спокойно. Няма да правим технически преглед. Дори в клас А може ще има и колмпромис със гумите. Колкото до времето , с амбиция сме тази година да няма такива проблеми.
- бмв ще пуснем извън състезателните решетки, ако съответно някой гарантира- пише го в програмата.
- Хората с дизелите всъщност са най облагодетелствани- вогат да участват в 3 класа ако искат- А или В, С и "Дизел"
Програмата ще бъде гъвкава, в зависимост от записаните автомобили. При желание можем да оставим повече време за стартове за време, но смятаме че доста по интересни ще са стартовете по двойки в свободните двубои.
Дано да отговорих на всички.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Добре де, а защо не предвидите и клас в стил таратайки!
Има достатъчно под 110 коня, които може и да им се иска, ама...
Нали се сещате!
Аз например с удоволствие бих се пуснал с някоя 145/6 1.7 16в , вместо само да събирам конуси, гоня навлеци и конски мухи по пистата!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Няма да цитирам, че ме мързи но ще отговарям както се сещам.
-Няма никакъв проблем състезанието в два класа
- Орлине, в кой клас искаш да караш Рунтото? Може без задни седалки, спокойно. Няма да правим технически преглед. Дори в клас А може ще има и колмпромис със гумите. Колкото до времето , с амбиция сме тази година да няма такива проблеми.
- бмв ще пуснем извън състезателните решетки, ако съответно някой гарантира- пише го в програмата.
- Хората с дизелите всъщност са най облагодетелствани- вогат да участват в 3 класа ако искат- А или В, С и "Дизел"
Програмата ще бъде гъвкава, в зависимост от записаните автомобили. При желание можем да оставим повече време за стартове за време, но смятаме че доста по интересни ще са стартовете по двойки в свободните двубои.
Дано да отговорих на всички.
дай сметка за превод на парите
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Comment